Wie is Sofia?

Sofia werd geboren in de eeuwenoude stad Florence. Haar ouders gaven daar les in occulte wetenschappen. Op vijfjarige leeftijd verhuist zij met haar ouders naar Frankrijk, dat ze als haar vaderland gaat beschouwen. Behalve dat Gabrielle goed kan leren blijkt ze ook over buitenzintuigelijke vermogens te beschikken. Ze ziet wezens en gebeurtenissen die anderen niet zien. Sofia´s bijzondere gaven heeft ze geërfd van haar voorouders en gaat terug tot de tijd van Laurent de Médicis.

Tegelijk houdt Sofia veel van schrijven. Haar eerste gedichten schreef ze toen ze amper tien jaar oud was. Jarenlang verdiept ze zich in de Franse literatuur, die ze bijzonder waardeert om het rijke taalgebruik.

Als klein kind is ze zich nauwelijks bewust van haar bijzondere gaven. Door studie en vele interessante, maar soms verwarrende ontmoetingen leert ze om me gaan met haar gaven en raakt ze geïnteresseerd in spiritualiteit op afstand. Sofia beschikt over de zeldzame gave om te kunnen communiceren met engelen en schepsels van gene zijde. Ze is dan ook een buitengewoon medium.

Op dertienjarige leeftijd ontdekt Sofia een nieuwe passie: de magische mythologie. Jarenlang leest ze alle boeken die er maar op dit gebied te vinden zijn. Ze maakt kennis met de Egyptische, Romeinse, Griekse en Perzische mythologie en raakt onder meer geïnteresseerd in de Azteken en Inca's.

In de pubertijd maakt Sofia kennis met kaartleggen en leert ze alles over de werking van tarotkaarten en het optreden van wonderen. Gabrielle begrijpt echter al snel dat kaarten slechts een hulpmiddel zijn, ter ondersteuning van haar eigen paranormale gaven.

Als Sofia negentien jaar is, gaat ze in de leer bij een Groot Meester 33e graad. Ze raakt zo gefascineerd door de ongelooflijke rijkdom van deze discipline dat ze besluit haar beroep ervan te maken.

During this apprenticeship she met the great Indian Master SHRI MALIKI, who revealed the secret of great celestial magic. To this day, Sofia is the only initiated westerner who knows the secrets of Indian celestial magic.

Tijdens deze leerperiode komt ze in contact met SHRI MALIKI, een groot Indiase meester, die haar het geheim onthult van de hemelse magie. Sofia is als enige Westerse vrouw ingewijd in de Indiase hemelse magie. Vijf jaar later opent zij haar eigen adviespraktijk. Naast spirituele kunsten heeft Sofia ook gaven op het gebied van helderziende waarnemingen en is ze geestelijk gids. Sofia wil graag mensen helpen om het geluk te vinden, daar zal ze alles aan doen!